Liity jäseneksi

Vantaan turvakotiyhdistykselle jokainen jäsen on arvokas. Liittymällä jäseneksi otat kantaa väkivallattomien lähisuhteiden puolesta ja kerrot, että pidät työtämme tärkeänä.

Jäsenille postitetaan kahdesti vuodessa jäsenkirje. Jäsenetuihin kuuluu myös Ensi- ja turvakotien liiton neljästi vuodessa ilmestyvä Enska-lehti. Jäsenmaksu vahvistetaan vuosittain yhdistyksen Vuosikokouksessa. Jäsenmaksun suuruus on tällä hetkellä 20 € / vuosi. Opiskelijoiden ja eläkeläisten jäsenmaksu on 15 € / vuosi. Yhdistys voi tarvittaessa tarkistaa asianmukaisen ja voimassaolevan todistuksen alennusryhmään kuulumisesta.

Yritykset, yhdistykset tai muut organisaatiot voivat liittyä yhteisöjäseniksi. Yhteisöjäsen voi tukea toimintaa haluamallaan summalla, kuitenkin vähintään 60€:lla / vuosi.

Jäsenhakemus

Haen Vantaan Turvakoti ry:n jäsenyyttä.

Lähetettyäsi hakemuksen otamme sinuun yhteyttä.

Vahvistan ylläolevat tiedot oikeiksi. Hyväksyn, että minua koskevat tiedot rekisteröidään Vantaan Turvakoti ry:n ja yhdistyksen kattojärjestön Ensi- ja turvakotien liiton (ETKL) keskitettyyn jäsenrekisteriin (ks. jäsenrekisterin tietosuojaseloste). ETKL postittaa neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Enska-lehden rekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Voin halutessani kieltää lehden postituksen milloin tahansa ilmoittamalla siitä Vantaan Turvakodille.

Vantaan turvakoti ry:n henkilökuntaa sitoo salassapitovelvollisuus (SHL 57§) eikä heillä ole lupaa luovuttaa tietoja ulkopuolisille.